ČAČAK – “Jelen pivo“ ove godine ima sjajne vesti za sve stanovnike Čačka i njihove goste – sve one koji će posetiti grad Čačak, jer će u saradnji sa opštinom prirediti koncert Sanje Ilića & Balkanike, u sredu, 21. avgusta na Gradskom trgu u Čačku sa početkom u 21 čas.

Koncert nije jedini poklon koji je “Jelen pivo“ pripremilo Čačanima, jer od jula oni imaju mogućnost da konzumiraju Jelen pivo sa personalizovanom etiketom koja sa ponosom nosi ime njihovog grada.

Prva asocijacija, pri pomenu Čačka su slavni košarkaši, rođeni u ovom gradu, ali i rokeri koji su obeležili muzičku scenu. Grad, pod planinom Jelicom, poznat je i po dobrom pečenju, ali i bogatoj istoriji i kulturi.

– Bogata tradicija i kultura Čačka, inspirisale su nas da “Jelen pivo“ ponosno nosi ime ovog grada. Želimo da Čačani uživaju u pivu sa etiketom svog grada, i uz njega slušaju jednog od najkvalitetnijih i najpopularnijih muzičara u Srbiji, Sanju Ilić i grupu Balkanika – kaže Nikola Šućur, marketing menadžer Apatinske pivare.

“Jelen pivo“ je sinonim pivarske tradicije u Srbiji i jedan od najprepoznatljivijih brendova na ovim prostorima. Kao vodeći brend Apatinske pivare, ovo pivo je stožer bogatog pivarskog iskustva u Srbiji i važan deo društvenog života zajednice već više od 260 godina.

PR TEKST

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here