Dalibor Andonov Gru poginuo je u 47. godini prilikom kajtinga na Dunavu, a za sobom je ostavio neutešnu suprugu i dva sina.

Reper Dalibor Andonov Gru sahranjen je danas na groblju Orlovača u Beogradu, u prisustvu porodice, prijatelja i stotine ljudi koji su poštovali njegov lik i delo.

Komemoracija cenjenom i poštovanom muzičaru, u svemu što je radio umetniku, održana je dan ranije, u sredu, u 12 časova u Donjoj dvorani beogradskog Doma omladine, kada je nekoliko Gruovih prijatelja i kolega održalo srceparajuće govore.

Podsetimo, Gru je poginuo u ponedeljak, 9. septembra u 47. godini, prilikom kajtinga na Dunavu, kada je stradao zbog olujnog vetra. Za sobom je ostavio suprugu Danicu i dva sina, Vuka i Relju.

Dalibora su na večni počinak, na groblju na kojem je vladala tuga i muk, uz vence i sveće, došli da isprate: deca iz škole koju pohađaju njegovi sinovi, Nenad Knežević Knez, Marko Đurovski sa suprugom, Iva Štrljić, Edin Škorić, Igor Lazić Niggor, Rastko Janković, Ognjen Kajganić, Dragana Mićalović, Kosta Perović, Vladimir Ilić Ila, Ivana Peters, Goca Tržan, Dušica Jakovljević sa članovima grupe THCF, Ivan Ivanović Đus i mnogi, Ajs Nigrutin, Bane Lalić MVP, Marko Janković iz 187, Milan Đurđević iz “Nevernih beba”, Zorana Pavić, kao i mnogi, mnogi drugi.

Izvor:Telegraf

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here