Čačak – Gradonačelnik grada Čačka Milun Todorović, sa saradnicima, obišao je završetak radova na asfaltiranju ulice 71 u Atenici – naselje Prelići koji je bio u jako lošem stanju.

„Grad Čačak je iz budzeta investirao oko milion dinara u sanaciju mosta na Ateničkoj reci koji je bio veoma nebezbedan, a ujedno to je bio preduslov da se uradi rekonstrukcija ove saobraćajnice u dužini od 900 metara koju je investirala Vlada Republike Srbije u iznosu od sedam miliona dinara. Ova deonica od velikog je značaja za žitelje MZ Atenica zato što spaja ulicu Radenka Janjića sa republičkim putem”, rekao je Todorović i dodao da nastavljaju aktivno sa radovima na teritoriji grada Čačka.

Predsednik MZ Atenica Dragutin Đurović istakao je da je ovo velika stvar za sve njih, jer mesna zajednica ima oko 5.900 stanovnika.

„Gradsko rukovodstvo je prepoznalo potrebu da uradi ovaj put koji koristi čitava desna obala Zapadne Morave. Na sanaciju puta čekalo se blizu 20 godina, vremenom je postao urušen zbog velikog protoka vozila, jer sva frekvencija saobraćaja od vijadukta kada se izvode radovi saobraćala se na ovom putu. Sada je naš višegodišnji problem rešen”, kazao je Đurović.

Izvor:RINA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here