Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je danas na konferenciji za medije da će ta stranka odluku da li će učestvovati na predstojećim parlamentarnim izborima doneti na Skupštini Nove Srbije koja je zakazana za 5. oktobar.

„Konačnu odluku doneće Skupština stranke. Ja se nadam da ćemo doneti odluku da izađemo, jer nama ništa drugo ne preostaje nego borba. Neki su sebe proglasili jedinom opozicijom u Srbiji i odlučili se na bojkot i etiketiraju sve one koji misle drugačije. Ja vas sada pitam šta posle bojkota? Šta znači bojkot? Povućićete se, pustićete Vučića da napravi dvotrećinsku većinu, da promeni Ustav, preda Kosovo, a vi ćete od toga da operete ruke i da skinete odgovorbnost sa sebe i onda da se vratite u politiku kada sve bude završeno.

Ovo nije momenat za povlačenje već za borbu. I nemoj više da etiketirate one koji drugačije misle. Ovde se radi o tome da su u pitanju dve borbe – jedna, ta Vučićeva i vaša, borba za vlast i ova druga koju mi hoćemo da vodimo, borba za Srbiju “, rekao je Ilić na konferenciji za novinare.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here