Gornji Milanovac – U Mesnoj zajednici Lunjevica završeni su radovi na asfaltiranju nekategorisanog puta, od raskrsnice Petkovići do Stojičinog brda. Dužina asfaltirane deonice je 839 metara, a vrednost radova je oko tri miliona dinara. U finansijskoj realizaciji radova učestvovali su lokalna samouprava i građani, u odnosu 3:1.

Predsednik Mesne zajednice Lunjevica Branislav Radovanović istakao je da je asfaltiranje ovog puta od velikog značaja za meštane Lunjevice.
„Da je bilo ovog puta ranije, mnogi meštani bi ostali. Ovde uspeva i voće i povrće, klima je blaga, jedini razlog manjka meštana je zato što nije imao prilaz putu. Bez struje i puta nema ni života. Trenutno je struja u rekonstrukciji, put je s ovim došao do zadnje tačke u Lunjevici, tako da su stvoreni uslovi za normalan život. Zahvalio bih se lokalnoj samoupravi na velikoj podršci, razumevanju i pomoći i nadam se da ćemo nastaviti dobru saradnju “, rekao je Radovanović i dodao da je u planu meštana Lunjevice da se obezbede sredstva za spajanje ovog puta s lokalnim, čime bi se obezbedio prilaz naselju s dve strane.

Završetak ovog putnog pravca samo je jedan u nizu uspešno završenih infastrukturnih projekata u ovoj građevinskoj sezoni, u kojoj su asfaltirani mnogi, kako lokalni, tako i nekategorisani putevi. Podsetimo, opština Gornji Milanovac izdvaja preko trista miliona dinara za izvođenje infrastrukturnih radova na seoskom, ali i gradskom području, kako bi se poboljšali uslovi života svih građana.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here