ČAČAK – Predsednik Gradskog odbora SPS i član Gradskog veća Nemanja Trnavac na svom zvaničnom Fejsbuk profilu oglasio se povodom navoda Dveri da će u Čačku biti održana gej parada.

Trnavčevu objavu prenosimo u celosti:

U nesposobnosti da propagiraju svoje ideje, u nesposobnosti da animiraju sugrađane, u nesposobnosti i želji da se nametnu kao lideri opozicije, Dveri Srpske uzbunjuju Čačane da će se u gradu pod patronatom lokalne vlasti održati “gej parada“.

Kao funkcioner jedne od partija koje ste prozvali vam poručujem da nemam pojma o tom skupu, kao i da nemam saznanja da treba nekoga zvanično da dočekam. Verujem da vi imate saznanja jer su vam lideri LGBT zajednice dali podršku da pređete cenzus kada vam je to trebalo.

Povrh svega navedenog, zbog svih vaših nesposobnosti i želje za liderskom pozicijom, dogovarate “Porodičnu šetnju“ na kojoj treba da se samopromovišete na tabu temi u Srbiji, i na taj način želite da isprovcirate sugrađane i da ih izvedete na ulicu jer nemate drugačiju mogućnost, a još želite da obznanite kako ste vi sprečili “gej paradu“.

Mnogo pominjete tu temu. Da li se iza toga krije pritajena želja ili sklonost to ne znam, ali ako želite lično da se eksploatišete u tom pravcu, molim vas da ne uzbunjujte sugrađane, a od nas nemojte tražiti da vam “čuvamo stražu“.

Nemanja Trnavac

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here