ČAČAK – Gradski odbor Nove Srbije u Čačku oglasio se povodom navodnog organizovanja gej parade u tom gradu.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Nova Srbija poziva sve građane Čačka koji se ne slažu sa satanizacijom našeg grada i nametanjem nakaradnih vrednosti da se okupimo na trgu ispred Doma kulture i u centru grada 27. septembra i sprečimo sramnu nameru gradskih vlasti da se u našem gradu održi šetnja homoseksualaca.

To nije nikakva parada ponosa, kako je oni zovu, to je sramota koju neki čelnici gradskih vlasti pokušavaju da nametnu i promovišu u našem gradu, dodvoravajući se Ani Brnabić ili zadovoljavajući lične afinitete.
U to koji su motivi ne ulazimo, ali Čačak i Čačane niko i nikada nije pokušao da ponizi kao aktuelna gradska vlast.

Zakazati tako nešto na jedan od najvećih hrišćanskih praznika, Krstovdan, je direktan udar na crkvu, na veru i na porodicu i na tradicionalne vrednosti koje su Čačani uvek poštovali.
Zato vas pozivamo, dragi sugrađani, bez obzira na političke razlike, da se svi udružimo i usprotivimo toj pošasti koja se nameće i nama i našoj deci i da odlučno pokažemo da Čačak i Čačani ne pristaju da se kao normalno promoviše, nešto što je bolesno.

Ustanimo svi kao jedan, onako kako mi u Čačku to znamo, budimo jedinstveni i sprečimo svi zajedno sramotu koja nam se nameće!

Informativna služba Nove Srbije

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here