Pred start nove takmičarske sezone u ABA 2 i domaćoj KLS ligi, u prostorijama KK Borac održana je konferencija za novinare, čija tema je bila start nove sezone i utakmice protiv Lovćena u sredu od 17h u okviru ABA 2 lige i Metalca u subotu 5. oktobra od 19 časova u okviru KLS šampionata.

Na konferenciji su govorili direktor kluba Marko Ivanović,  trener Marko Marinović i kapiten Uroš Čarapić.

Foto: Reflektor

Direktor kluba Marko Ivanović je govorio o sezonskim kartama za sezonu 2019/20 i istakao cene sezonskih karta:
Odrasli:  6.000 din sa numerisanim mestom + poklon majica  4.000 din bez numerisanog mesta
Đačka – 2.000  din – ograničen broj (200 kom).

On se takođe zahvalio svim sponzorima, kako starim tako i novim i izrazio nadu da će zajedno uz čačansku publiku ove sezone Borac beležiti uspehe.

Kapiten ekipe, Uroš Čarapić je istakao da su igrači nestrpljivi da posle više od dva meseca priprema kreće sezona i ovom prilikom pozvao Čačane da ispune halu kraj Morave u sredu od 17h i pomognu Borcu u utakmici protiv Lovćena i dođu do pobede kojom bi odredili dalji tok sezone u ABA 2 ligi i pokazali da će gostujuće ekipe teško dolaziti do bodova u Čačku.

Foto: Reflektor

Trener Marko Marinović, je posebno napomenu činjenicu da u Borcu igra čak 8 igrača iz Čačka, što je jedinstven slučaj u regionu i ba zbog te činjenice pozvao Čačane da podrže momke na oba fronta. Marinović kaže i da su igrači psremni, da posle dva meseca priprema svi jedva čekaju start, da su se novajlije dobro ukopile, pre svega misleći na prvog stranca u istoriji Borca, Amerkianca Brajsa. On je istakao da Borac uz još Dinamik, Novi Pazar, Crvenu Zvezdu i Partizan igra najveći broj utakmica.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here