Čačak – Svečano otvaranje Škole fudbala u okviru Akademije FK „BIP” biće organizovano u nedelju u 12:00 časova.

Sva deci, koja se tog dana odluče da se upišu i pruže šansu novonastaloj akademiji, dobiće simboličan poklon. Naravno primanje novih članova će se nastaviti i narednih dana i to od 8:00 do 17:00 sati.

„Naš klub od nedelje 6. oktobra, posle duže pauze sa radom sa najmlađima, ponovo će biti u mogućnosti da deci obezbedi pre svega da odrastu zdravo. Naša parola je uvek bila da je u zdravom telu zdrav duh. Koristim priliku da pozovem svu decu iz našeg grada da dođu da se družimo i da se upoznaju sa našim članovima kluba. U nedelju sa nama će biti, još uvek aktivni fudbaler Dejan Đenić, koji je prišao uz klub i koji nam pomaže, a doći će i bivši fudbaler Crvene zvezde i Real Madrida Perica Ognjenović”, rekao je predsednik FK „BIP” Nenad Stanković.

Rukovodstvo kluba je omogućilo i trenerskom kadru da rade u dobrim uslovima, od terena, rekvizita tako i prostorija.

„Smatram da ćemo i sa trenerskim kadrom napraviti prave temelje u smislu organizacije kada je u pitanju rad sa najmlađima, pre svega mislim na dečake od šeste do osme godine, pa sve do neke 12 kada već mora drugačije da se radi. Planiramo da sa svakom uzrasnom kategorijom uradimo sve ono što je za njih i potrebno, a sa najviše pažnje da se posvetimo najmlađima kojima ne treba da uskratimo detinjstvo pre svega”, kazao je direktor mlađih selekcija u FK „BIP” Milutin Marušić.

Treneri u Školi fudbala su Mirko Radovanović i Ivan Đoković.

„Pozvao bih što više dečaka da sa nama krene u priču stvaranja novih talenata. Od nas trenera, deca mogu da očekuju jedan profesionalni odnos i pristup. Temeljne, dobre i ciljane treninge za svaku uzrasnu grupu. Svi rekviziti su obezbeđeni, odličan teren i aspolutno svi uslove za njihov dobar razvoj su tu”, rekao je Mirko.

Inače, predviđeno je da se obezbedi i zatvoreni prostor za obuku mlađih godišta.

Izvor:RINA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here