Više javno tužilaštvo u Jagodini odredilo je zadržavanje nastavnika nemačkog jezika jedne osnovne škole iz Jagodine, zbog sumnje da je seksualno uznemiravao učenice. Nakon što je slučaj obnarodovan, javnosti se obratila i zabrinuta majka jedne učenice.

Osnovno tužilaštvo je zatražilo pritvor za S. T. zbog, kako navode u saopštenju, sumnje da će nastavnik ometati postupak uticajem na svedoke oštećenih i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti postupak.

Škola je suspendovala nastavnika, koji je, kako je RTS nezvanično saznao, od početka školske godine pa do hapšenja uznemiravao učenice govoreći im neprimerene reči.

Učenice su to prijavile roditeljima, a oni policiji.

“Osumnjičeni je od početka školske godine, pa do 27. septembra, polno uznemiravao učenice navedene škole govoreći im da su ku*ve, da bi dečaci trebalo da skaču na devojčice, kao što on skače na svoje koleginice i da je odeljenje je*arnik”, objašnjava izvor za “Telegraf”.

Tu nije bio kraj gadostima ovog bludnog nastavnika. On se sumnjiči i da je dvema maloletnim učenicama rekao da “stoje kao ku*ve”, a jednu devojčicu je i dodirivao po zadnjici.

Izvor: Rts

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here