U društvu najperspektivnije srpske atletičarke Ivane Ilić i saradnika, rukovodstvo Grada Čačka obišlo je danas radove na rekonstrukciji atletskog stadiona u Čačku.

Tom prilikom oni su se upoznali sa dinamikom radova na rekonstrukciji jednog od najvažnijih sportskih objekata u Čačku, izgrađenog daleke 1973.godine.

Radovi na rekonstrukciji počeli su pre dva i po meseca, a investiciju vrednu 70 miliona dinara obezbedio je Grad Čačak.

Ovo je i bila želja brojnih generacija Čačana da dobijemo atletski stadion koji ispunjava uslove za međunarodna takmičenja. Poznato je da je atletski stadion ”srce” sportskog centra uz gradske bazene. Stadion će imati sva atletska borilišta i koristiće ga kako aktivni sportisti tako i brojni rekreativci. Mi ćemo i dalje ulagati u sportsku infrastrukturu kako bi obezbedili uslove za treninge i takmičenja brojnim čačanskim sportistima.

Završetkom radova Čačak će dobiti atletski stadion koji će ispunjavati sve zahteve za organizaciju domaćih i međunarodnih atletskih takmičenja. Brojni čačanski sportisti, ali i rekreativci imaće na raspolaganju sadržaj koji je i do sada bio jedan od najbitnijih u našem gradu. Podsećamo da je poslednja rekonstrukcija atletskog stadiona urađena već daleke 1986.godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here