U subotu, u Rekovcu je održan prvi od pet ovogodišnjih kroseva RTS – a, na kome je izostala masovnost, ali ne i kvalitet takmičara koji je ovog puta bio na zavidnom nivou. Atletičari Atletskog kluba “ČAAK” su ovog puta osvojili 7 medalja što je u granicama očekivanog, jer nisu nastupili u punom sastavu.

Prva mesta u svojim uzrasnim kategorijama osvojili su Sanja Đoković i Ognjen Nikolić, drugo mesto bili su Kristina Đurović i Vuk Grujić dok su treće mesto bili Ivana Vojinović, Andrej Cvetić i Marko Milanović.

U nedelju u Smederevskoj Palanci boje kluba su branile dve ekipe “ČAAK” – a na finalu prvenstva Srbije u “Dečijoj atletici”. Na ovom takmičenju nastupaju ekipe koje su izborile plasman na Prvenstvima ASCS, ASB, i ASV. Nastup za AK “ČAAK” su imale ekipe 2011. i 2009. godište dok je otkazan nastup 2008. godišta. Ekipu čini 8 članova. Ekipa 2009. godište je zauzela 4 mesto sasvega bodom zaostatka iza trećeplasiranog “Partizana” iz Beograda. Najmlađi članovi rođeni 2011. godine i mlađi su ovog puta zauzeli 6. mesto. IMG_20191006_163759 (1).jpg Učesnici finala prvenstva Srbije u “Dečijoj atletici”

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here