Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID/Srbija) u partnerstvu sa Turističkom organizacijom Srbije organizovala je studijsku posetu nemačkih novinara Srbiji od 9. do 13. oktobra.

Programom je pored Beograda, Sremskih Karlovaca, Novog Sada, Valjeva, Kosmaja i Topole, u petak 11. oktobra, realizovana poseta Ovčarsko-Kablarskoj klisuri, u saradnji sa Turističkom organizacijom Čačka.

Tema posete novinara je Food and Travel – hrana i putovanja, odnosno promocija prehrambenih proizvoda Srbije i upoznavanje sa njenim turističkim destinacijama.

Turistička organizacija Čačka organizovala posetu predelu izuzetnih odlika Ovčarsko-kablarska klisura i manastiru Nikolje, gde su se novinari upoznali sa turističkom ponudom prirodnim vrednostima klisure, njenim kulturno-istorijskim nasleđem, ali i sa slatkim prehrambenim proizvodima preduzeća “Polo”iz Čačka.

Ovakvim programima posete predstavnika medija Srbiji i destinacijama kao što je Ovčarsko-kablarska klisura, uz zdravu i ukusnu hranu, šalje se pozitivna slika turističke destinacije, ali i svih zanimljivih sadržaja koje u ponudi ima grad Čačak sa okolinom, ističu iz Turističke organizacije Čačka.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here