Osmeh, sreća, ljubav na licima malih Čačana tokom gledanja i uživanja u plesnoj predstavi “Putovanje po čudesnoj planeti”.

Uz svoje članove kojima širi sreću na svojim koncertima,  Plesni klub Luna rešio je da kroz ples i muziku proširi sreću i osmeh i na naše najmladje sugrađane.

Foto: PK “Luna”

Plesni klub Luna, u saradnji sa Domom kulture Čačak, osmislio je plesnu predstavu kroz koju su njihovi članovi svojim plesom i glumom predstavili priču o Aladinu, Kralju lavova i Lepotici i zver. U sredu, 16. oktobra, naši mali sugrađani mogli su da uzivaju u plesnoj predstavi “Putovanje po čudesnoj planeti”
Cilj nam je bio da najmladjim sugradjanima iz predskolskih ustanova ponudimo zanimljiv i kulturni plesni program i kroz muziku i ples na poseban način dočaramo ove tri priče koje su njima svakako bliske.

Foto: PK “Luna”

Njihova zadovoljna i nasmejana lica, uz mnogobrojne pozitivne komentare, pokazatelj su nam da smo uspeli i da smo uradili pravu stvar. Deci tog uzrasta su ples i muzika jako bliski i u tome uživaju, zato se mi kao klub sa ogromnom tradicijom u ovom gradu trudimo da najmladji imaju mogućnost da kroz ovakve programe i našu plesnu školu steknu nova iskustva i uživaju na pravi način u muzici i plesu.

Foto: PK “Luna”

Muzika i ples imaju veliki uticaj na pravilan fizički, kao i psihički razvoj dece. Kroz muziku se opuštaju, voljniji su da uče i stiču nova znanja, dok kroz plesne pokrete poboljsavaju motoričke veštine, uče kontrolu tela i na pravilniji način rasutu, a sve to dovodi do pravilnog razvoja i poboljšanja njihovih sposobnosti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here