Povodom teksta koji je objavljen dana 11.10.2019. na web stranici www.glaszapadnesrbije.rs pod naslovom “Višegodišnje maltretiranje i ponižavanje Čačana ne prestaje” i teksta od dana 22.10.2019. pod naslovom “Stojan Marković, čovek sa čijom nepravdom je sahranjen Andrija Bajić”, želim da demantujem neistine koje je javnosti prezentovao Glas Zapadne Srbije povezujući me sa drugim akterima navedenim u tekstu i omalovažavajući moju ličnost.

Nikada nisam na bilo koji način nasrtao na čast i dostojanstvo bilo kog građanina Čačka niti sam bilo kome zulum činio, kako piše u tekstu autora. Stojana Markovića sa kojim me Glas Zapadne Srbije povezuje ne poznajem lično niti imam bilo kakav kontakt sa pomenutom osobom. Mobing nad građanima Čačka nisam vršio niti je to moguće zato što je definicija mobinga moralno zlostavljanje, psihološko maltretiranje, odnosno šikaniranja nad ZAPOSLENIM LICIMA. Ovakva konstatacija samo potvrđuje moje zapažanje da je cilj Glasa Zapadne Srbije da me diskredituje kao čoveka, naročito kada piše o smri čoveka koga nisam poznavao a stavljejući moje ime u negativan kontekst u tekstu koji apsolutno nema nikakve veze sa mnom.

Netačno je da sam vlasnike caffe Distrikt nazivao kriminalcima i narkodilerima niti vlasnike
poznajem, moja kritika bila je upućena policijskoj upravi u Čačku koju i dalje smatram slugama kriminaca i neprijateljima građana Čačka što sam u više navrata osetio i na svom ličnom primeru. Počinioci napada na moju pokretnu i nepokretnu imovinu nikada nisu identifikovani niti je policija preduzimala potrebne radnje u cilju identifikacije navedenih lica. Netačno je da imam političke ambicije u Čačku niti sam se politikom ikada bavio. Pravo glasa u Čačku nemam zato što u Čačku ne živim već dugi niz godina niti imam prijavljeno prebivalište u Čačku. Politiku komentarišem kao građanin i član društva I to je moje legitimno pravo od koga nikada neću odustati.

Sve što je Glas Zapadne Srbije napisao za mene to je zapravo njihov vlasnik Gvozden Nikolić, on je taj koji nasrće na dostojanstvo i čast građana Čačka, svakodnevno. On je taj koji u javnoj grupi na koju se poziva ponižava, vređa i omalovažava građane rečnikom koji ne priliči pristojnim ljudima, naročito ne “novinarima”. On je taj koji je mene pozivao iz sedišta SNS stranke u Čačku pokušavajući da me zaplaši. On je taj koga je otac nastradalog radnika u Lučanima prezreo i ponizio za vjek i vjekova pred milionskim auditorijumom. Jedino sa čime se slažem je konstatacija Glasa Zapadne Srbije da sam nebitan. Predlažem Gvozdenu Nikoliću da se u budućnosti bavi bitnim osobama a nas nebitne neka poštedi svojih komentara a ja ću svoja prava za sve iznete laži i klevete na moj račun zaštititi legalnim putem.

Mirko Poledica

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here