Čačak – Uskoro će dve godine kako je preminuo Andrija Bajić, čovek koji je na sudu dokazao da je oštećen od strane Stojana Markovića, vlasnika „Ozona”, koji već duže od godinu sa dvojicom ,,ortaka“ teroriše građane Čačka, proizvodeći afere, a zatim ih satanizuje na svom portalu.

Jedan od njih je Mirko Poledica, navodni predsednik nekakvog ,,Sindikata fudbalera,, dok je drugi Željko Damljanović, državljanin Holandije, poreklom Čačanin, koji je poznat po tome što je roditeljima devojke koja ga je odbila poslao kovčeg na kućni prag.

Bajić i Marković

Andrija Bajić, sada već pokojni, na sudu je nekoliko godina dokazivao da ga je Stojan Marković drastično oštetio, i po tom osnovu dobio parnicu gde mu je trebalo biti nadoknađena šteta od oko 1,050 miliona dinara. ,,Taj dug je sa sudskim troškovima i kamatom narastao na oko 2,6 miliona dinara, ali je Stojan Marković smišljeno gurnuo svoje preduzeće preko kojeg je poslovao u stečaj, a zatim otvorio drugo, što je klasična prevara. Bilo je nekoliiko postupaka izvršenja ali izvršitelji u tom preduzeću nisu zatekli gotovo ništa. I sam sam bio medijski linčovan samo zato što sam zastupao Bajića na sudu“ – kaže poznati čačanski advokat Dragoljub Jakovljević, ističući da je jasno kao dan da se radi o klasičnoj prevari.

Sledeći video zapis jasno govori o Stojanu Markoviću, gde je Bajić za života opisao svoj problem i traganje za pravdom do koje, na žalost nije stigao, jer ga je smrt pretekla.

Andrija Bajić preminuo je 19. decembra 2017. godine. Važio je za časnog čoveka, koji se bavio štamparskom delatnošću i koji je učestvovao u bezbroj humanitarnih akcija. Sahranjen je na groblju u Trbušanima 20. decembra.

GZS

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here