Sjenica – Pripadnici policije u Sjenici uhapsili su taksistu B.M. (62) zbog sumnje da je izvršio nedozvoljene polne radnje nad turistkinjom iz Portugalije. Kako je ona navela u prijavi, taksista je tokom vožnje na silu dodirivao po intimnim delovima tela i neprimereno se ponašao.

Dve sestre iz Portugalije, E.S.V. (35) i Dž.S.V. (22) došle su u Sjenicu na kraći odmor, a od autobuske stanice do iznajmljenog apartmana vozio ih je osumnjičeni taksista.

„Devojke su došle u Srbiju i obilazile su gradove. Na tom proputovanju došle su do Sjenice, a preko jednog sajta su unapred rezervisale smeštaj. Želele su da obiđu Uvac, Peštersko polje indruge prirodne lepote ovog kraja. Sa autobuske stanice su uzele taksi vozilo i taksisti pokazale papir sa adresom gde treba da ih vozi”, kaže za Informer izvor iz istrage.

Tokom vožnje, kako tvrdi E.S.V. taksista je rukom dodirivao po intimnim delovima tela. Ona je pokušavala sa se odbrani i da otvori vrata.

„Ona tvrdi da je taksista neizmenično dodirivao nju i sebe i da im je govorio da treba da idu u drugi smeštaj, a ne onaj koji su one izabrale. E.S.V. je sklanjala njegovu ruku i pokušavala da se odbrani. Taksista je tada zaustavio vozilo i devojke su uzele svoje rančeve i pobegle”, kaže naš izvor.

Slučaj je odmah prijavljen policiji čiji su pripadnici ubrzo identifikovali taksistu. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i u petak bi trebalo da bude saslušan kod tužioca.

„Turistkinje iz Portugalije su policajci odveli do smeštaja koji su rezervisali, a one su danas dale izjave tužiocu. I tužiocu su ispričale sve ono što su navele u prijavi policiji”, kaže naš izvor.

Nakon što bude saslušan kod tužioca, biće odlučeno da li će taksisti B.M. biti određen pritvor do 30 dana.

Izvor: Informer

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here