Zagađenje Lupnjače redovna je pojava o kojoj retko ko brine jer je stvorena atmosfera da šta god se u reci pojavi, kriva je Sloboda. Jer je to nekima trenutni politički interes. Stoga oni koji u nju izručuju sve i svašta ne moraju mnogo da brinu, jer postoji dežurni krivac koji je kriv i za ono za šta objektivno jeste odgovoran, ali i za ono sa čim nema nikakve veze.

Pitanje je i da li neki umeju da razlikuju fekalije od masnih mrlja. Ovih drugih u danima iza nas nije bilo. Ali se iz Pridvoričke reke slilo mnogo fekalija koje su sa sobom donele i nesnosan smrad.

Mesto gde nastaje Lupnjača

Lupnjača na izlasku iz Slobode

Ko je za to odgovoran trebalo bi da ispitaju nadležne inspekcije. Po kuloarima kažu da je to neki “Turčin” koji radi “nešto” sa svinjama. Kažu i da je više puta prijavljivan, ali bez efekta.

I nije Lupnjača ni izbliza jedini problem, sem što je trenutno politički najzanimljiviji. Maćehinski odnos prema životnoj sredini tek će nas koštati. Deo odgovornosti je na vlastima, ali ne mogu ni vlasti da stignu, da prostite, sva govna koja “izručimo” u reke.

Izvor: Media portal

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here