Drugi put za godinu dana Ozonpress se odvažio da piše o direktoru čačanske Elektrodistribucije Milovanu Glišiću, ali je i drugi put brže bolje obrisao objavljene vesti.

Prvi put Ozonpress je objavio tekst o korupciji direktora ED Čačak jer mu je privatna firma kojoj je direktor dodeljivao poslove, kupila nameštaj za stan. Fakturu je potpisao lično Milovan Glišić, uređaji i nameštaj iz Emecete dostavljeni na Glišićevu adresu, a račun od oko 450 000 dinara platila pomenuta privatna firma. Barem je tako tvrdio Ozonpress dok nije izbrisao taj tekst sa svog portala. Ne zna se da li su za to brisanje imali određenu satisfakciju i kolika je ona bila.

Godinu dana kasnije Glišić je smenjen, Ozonpress objavio vest o smeni, a nakon toga i potvrdu vesti da opisom novog radnog mesta Glišića. Posle jednog dana obe vesti su obrisane sa portala Ozonpress.

Prva vest koja je izbrisana

Druga vest koja je takođe izbrisana

Printscreen

Ovo je taj “nezavisni” i “nepotkupljivi” medij. Jedino pitanje koje se postavlja jeste, pošto obraz? A Milovanu Glišiću čestitke, jer je jedini čovek u ovom delu Srbije o kome ozloglašeni portal ne sme da piše, jer drugi ljudi poput recimo gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića nemaju luksuz da se tekstovi o njima brišu i cenzurišu.

Izvor: Media portal

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here