ČAČAK – U okviru 57. Međunarodnog sajma nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije dodeljena su prestižna priznanja najuspešnijim kompanijama. Sajamskim ključem za kompletnu promociju proizvodnog programa nagrađena je kompanija ‘’Matis’’ iz Ivanjice.


Ovo je još jedno u nizu priznanja koje je za kvalitet, inovativnost i uspešnost u poslovanju ponela ivanjička kompanija ‘’Matis’’.
Prvi Sajamski ključ ‘’Matis’’ je dobio 2015. godine, zatim slede 2017, 2018. i 2019. godina.
Ove godine konkurencija je bila izuzetno jaka a o dobitnicima je odlučivao internacionalni stručni žiri, kojim je predsedavala Frančeska De Ponti, a članovi su bili Branko Nikolić, Marko Sousa Santos, Gorazd Malačić i Tanja Jović.

– “Oseti razliku“, slogan je, ali i inspiracija, da u svakom od preko 1200 artikala, koje proizvodi Matis Grupa, budu uneti principi kojima se kompanija rukovodi od samih početaka. Kvalitet, dizajn i pristupačnost prepoznati su od strane velikog broja kupaca. Sa vizijom regionalnog lidera u proizvodnji i kvalitetu kompanija “Matis group“ u Srbiji ima 27 maloprodajnih salona “Matis“ nameštaja i preko 150 distributera. Izvoz je organizovan putem sopstvenih firmi u zemljama u okruženju gde postoje 5 salona nameštaja i distributere u 14 zemalja Evrope – navode u renomiranoj ivanjičkoj kompaniji.

Izvor: Morava info

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here