Danas je rukovodstvo grada obišlo završetak radova na nekoliko putnih pravaca u MZ LJubić. Za samu investiciju koja predstavlja želju i prioritete meštana, izdvojeno je 27,5 miliona dinara is budžeta Vlade Republike Srbije, dok su JP “Putevi Srbije” i “Štrabag” iz Čačka projekat sproveli u delo.

Završena je deonica koja vodi od dela Savkovića kose ka Macanakom groblju, krak koji spaja sa Starčevića putem, ali i putni pravac koji vodi ka Šebečkom groblju. Pored ovih značajnih saobraćajnica, važnu investiciju predstvalja i novoizgrađeni reciklažni plato JKP “Komunalac” na brdu LJubiću.

Kada su u pitanju ulaganja u MZ LJubić, Grad Čačak nema u planu da se ovde zaustavi. Sledeće godine se očekuju brojne nove investicije, od kojih posebno treba izdvojiti izgradnju kapele na Macanskom groblju.

Čekaju nas i radovi u ulici Ratka Zatežića, Heroja Đurakića, spajanje ulice Radovana Jovanovića sa Savkovića kosom, ali i rekonstrukcija Starčevića puta i njegovo spajanje sa Ulicom 1300 kaplara, izjavio je gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here