Nakon godina provedenih u statusu povereništva Srpska napredna stranka u Čačku, konačno je dobila svog prvog čoveka posle prvih sprovedenih unutarstranačkih izbora. Na Izbornoj skupštini održanoj u Domu kulture, 172 delagata jednoglasno je ukazalo poverenje aktuelnom gradonačelniku – Milunu Todoroviću!

“Ovo je za mene velika čast i privilegija. SNS u našem gradu broji 9181 članova i biti prvi među vama je velika obaveza, koju preuzimam u punom formatu sa željom da radimo još više, jače i bolje u cilju opštog interesa. Ono što je jako važno jeste činjenica da uz sebe imam dobar tim, ali smo spremni da primimo i nove ljude, mlade obrazovane ali i one iskusnije kako bi svi zajedno radili i stvarali uslove za još kvalitetniji život naših sugrađana”, izjavio je Todorović.

On je istakao da je za prethodne tri i po godine urađeno mnogo. Čačak je dobio nove, moderne saobraćajnice, strane investitore, ali i vazdušnu luku u neposrednoj blizini.

Foto: RINA

“Auto-put i aerodrom u Lađevcima dosanjani su san brojnih generacija. Biti savremenik Aleksandra Vučića nije lako. On pre svega žrtvuje sebe za Srbiju i zato mi nemamo pravo da odustanemo. Srbija nikad nije bila poštovanija u Evropi i svetu i to je put kojim ćemo nastaviti”, rekao je Todorović.

Predsednik Izvršnog odbora SNS, Darko Glišić, naglašava da je izbor Miluna Todorovića odlučan korak koji će dovesti do sigurnog prosperiteta.

“Želimo još jače da pristupimo rešavanju problema građana, sa Milunom na čelu to će biti još efikasnije. Mi moramo da pokažemo dodatnu energiju i volju, jer nas za četiri meseca očekuje još jedan veliki ispit i test. Ne smemo dozvoliti da se Srbija vrati nazad, da ljudi ostaju bez posla i žive loše. Od decembra, otvaranjem deonice autoputa od Obrenovca do Surčina, Čačanima će Beograd biti u komšiluku. Uradili smo mnogo i imamo čime da se pohvalimo, građani Srbije to vide i prepoznaju”, izjavio je Glišić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here