Kompanija Lidl saopštila je da će 05. decembra otvoriti svoju prodavnicu u Gornjem Milanovcu, na adresi Vojvode Živojina Mišića 24.

Biće to 25 grad u kom ovaj nemački trgovinski lanac otvara svoj objekat.

U Lidlu kažu da će prve posetioce prodavnice u Gornjem Milanovcu dočekati slavljeničke cene. Na policama će se naći 1.600 proizvoda, a među njima 350 domaćih dobavljača.

Pored redovnog asortimana, u susret predstojećim praznicima, Lidl je pripremio raznovrstan izbor Deluks proizvoda, idealnih za novogodišnju trpezu.

Za najmlađe – u neprehrambenom delu asortimana mogu se pronaći drvene igračke visokog kvaliteta, koje pored toga, podstiču motoriku, logično razmišljanje i kreativnost kod dece.

Izvanredan odnos sa potrošačima i saradnicima kompanije Lidl Srbija prepoznala je i međunarodna organizacija ICERTIAS koja je Lidlu dodelila prestižnu medalju „Prijatelj potrošača – jer cenimo naše potrošače“, kao i status „Superiorna izvrsnost“.

Radno vreme svih Lidl prodavnica, uključujući i novu prodavnicu u Gornjem Milanovcu biće od 08:00 do 22:00 časa svih sedam dana u nedelji.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here