Air Serbia od danas počinje sa prodajom karata za letove između Kraljeva i Beča putem agencija i Air Serbia Contact Center-a. Prvi let sa aerodroma Morava do glavnog grada Austrije biće 17. decembra.

„Air Serbia će svoju ponudu proširiti letovima iz Kraljeva. Aerodrom Morava postaće naš treći matični aerodrom u Srbiji i biće namenjen pre svega putnicima iz zapadne Srbije i šumadijskog regiona. Nakon pokretanja letova za Beč, putnici takođe mogu očekivati uvođenje redovnih letova za Grčku. Svi oni koji žele da putuju sa aerodroma Morava mogu očekivati tradicionalno dobru uslugu po povoljnim cenama “, izjavio je Dankan Nejsmit, generalni direktor„ Air Serbia “.

Nacionalna avio-kompanija će obavljati letove od Kraljeva do Beča i Soluna kao rezultat javnog poziva za vazduhoplovne službe od javnog interesa koji je održala Vlada Srbije. Bečki letovi biće dostupni tokom cele godine, dva puta nedeljno zimi i tri puta nedeljno leta, dok će letovi iz Soluna biti sezonski sa dva leta nedeljno. Air Serbia će vršiti letove na obe destinacije iz Kraljeva koristeći regionalni avion ATR72 Turboprop.

Izvor: Air Serbia

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here