Pozivamo zainteresovane roditelje i decu na izvođenje participativne predstave i instalacije za decu od 3 do 7 godina-MUZEJ PLESA!
 
Izvođenje je u subotu 14.12.2019. u 14:30h, 15:30h i 16:30h.
mesto: Kulturni centar Gornji Milanovac, Velika sala tj sala bioskopa, Trg Kneza Mihaila 1.
Ulaz je slobodan, ali je broj posetilaca ograničen, pa Vas molimo da učešće deteta i termin rezervišete 
putem telefona 065/530-3542. Potrebno je da u prijavi naznačite termin za koji se prijavljujete, ime i prezime roditelja, kao i uzrast deteta.
“Muzej plesa”  se odigrava unutar prostorne instalacije inspirisane istorijom plesa i koreografije.  Instalacija, koja predstavlja  muzej u malom,  sastoji se od različitih prostorija od kojih svaka nudi drugačiji pristup promišljanju o plesu. Tako se u svakoj prostoriji deca na specifičan način susreću sa plesom i koreografijom i imaju mogućnost da individualno ili u grupi stvaraju, posmatraju ili razgovaraju o plesu.  Pored toga što edukuje instalacija i izvođači komuniciraju sa publikom drugačije od klasične dramske ili plesne predstave jer deca dobijaju mogućnost da uđu i istražuju prostore koje su, kao i aktivnosti, kreirali umetnici okupljeni na projektu “Muzej plesa”. Instalacija je nastala u sklopu regionalnog projekta za razvoj plesnog pozorišta za decu i mlade Generator realizovanog 2015, a naišla je na pozitivne reakcije dece, vaspitača i roditelja u čitavom regionu.
Izvođenje ove instalacije deo je novog projekta koji je usmeren na decu i mlade širom Srbije koji u svojim mestima nemaju mogućnost da često ili uopšte posećuju plesna i pozorišna događanja i učestvuju u njima. Za više informacija o projektu i prethodnim izvedbama Muzeja plesa posetite FB stranicu https://www.facebook.com/muzejplesa/ .

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here