Na sednici Glavnog odbora SPS u Beogradu, dana 8.12.2019. godine izabrano je partijkso rukovodstvo, potredsednici GO, predsedništvo GO i Izvršni odbor GO.

Na mesta potpredsednika izabrani su Dušan Bajatović, Branko Ružić, Slavica Đukić Dejanović, Novica Tončev, Aleksandar Antić, Predrag Marković, Žarko Obradović i Đorđe Milićević.

Gradski odbor SPS Čačak u ovom novom izboru ima dva predstavnika, na mestu člana Predsedništva SPS je Snežana Bogosavljević Bošković i u Izvršnom odboru GO je Veljko Negovanović. Takođe je doneta odluka da se potvrđuje mandat Gradskog odbora  SPS u Čačku, da novih izbora u Čačku neće biti , odnosno da  će na čelu SPS u Čačku biti predsednik Nemanja Trnavac ujedno i član Glavnog odbora SPS.

Dužnosti novoizabranih u budućnosti će biti da koordiniraju aktivnostima na nivou Moravičkog okruga povodom predstojećih parlamentarnih i lokalnih izbora, a koordinator za Moravički okrug je potpredsednik SPS Đorđe Milićević. Novina u budućem radu SPS je da je svaki od izabranih potpredsednika Glavnog odbora dobio zaduženja po okruzima kojima će koordinirati u budućnosti.

Smatramo da je ovim izborima Gradski odbor SPS u Čačku veoma uvažen od strane predsednika Ivice Dačića i predsednika IO Vladana Zagrađanina, i da je ispravljena nepravda iz 2014. godine kada je za člana Izvršnog odbora na tadašnjoj Izbornoj konferenciji u Čačku predložen i podržan Veljko Negovnović, a tadašnja predsednica Izvršnog odbora Dijna Vukomanović tu odluku preinačila i postavila drugu osobu.
Ovim putem upućujem čestitke Snežani Bogosavljević Bošković i Veljku Negovnoviću na izboru, navodi se u saopštenju predesednika GrO SNS u Čačku, Nemanje Trnavca.

1 KOMENTAR

  1. Slavica Đukić Dejanović je doktor koji je potpisao da je Marko Nikolić, ubica svog sina i bivše supruge ispred CSR Rakovica u Beogradu, kasnije samoubica u istražnom zatvoru: mentalno zdrava osoba i podobna za roditejstvo. Za druge članove ne znam i želim da ne znam jer biti ponosan na takvog člana predsedništva stranke dovoljno je da me drugo vezano za istu stranku ne zanima!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here