Čačak – Gradonačelnik Čačka Milun Todorović danas je sa saradnicima posetio novotvoreni prostor u kome će se na jednom mestu plaćati komunalne usluge. Ovaj prostor, istakao je gradonačelnik, otvoren je pre svega radi omogućavanja ekonomične, brze i racionalne naplate komunalnih usluga koje pružaju lokalna javna komunalna preduzeća „Čačak“, „Vodovod“, „Komunalac“ i „Gradsko zelenilo“.

Lokacija koja je opredeljena za ovu namenu nalazi se u centru grada na uglu ulica Gospodar Jovanove i Filipa Filipovića.

Pored šaltera za plaćanje komunalnih usluga u istom prostoru otvoren je za kontakt sa građanima i šalter Gradske uprave za lokalnu poresku administraciju.

“Ovim će biti olakšano plaćanje komunalnih usluga, poboljšaće se komunikacija sa korisnicima, kako bi se izašlo u susret potrebama naših građana jer je ovo urađeno upravo zbog njih”, kazao je gradonačelnik Todorović.

On je istakao da će vrlo brzo u ovom prostoru biti omogućen i rad, najverovatnije, državnoj banci “Poštanskoj štedionici”, gde bi se odvijale i sve potrebne bankarske transakcije.

Todorović je pohvalio Čačane da su veoma revnosni kada je u pitanju izmirivanje obaveza, a najredovnije platiše su najstariji sugrađani odnosno penzioneri.

Na šalteru JKP “Komunalac” u novom prostoru, svoje obaveze prema prema ovom preduzeću izmirio je danas i gradonačelnik Todorović.

Inače, sve uplate se vrše bez provizije, a naplatno mesto otvoreno je svakog radnog dana od sedam do 18 časova i subotom od osam do 14 časova.

Izvor: Gzs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here