Novogodišnja humanitarna nedelja studenata u organizaciji Studentskog parlamenta Fakulteta tehničkih nauka u Čačku i Distrikt Caffe-a će se održati od 23. do 25. decembra 2019. godine, a organizatori pozivaju sve zainteresovane da im se pridruže.

Novogodišnja humanitarna nedelja obuhvatiće takmičenja u igrici PES, bilijaru i pikadu, a nedelju ćemo završiti velikom humanitarnom studentskom žurkom u kafiću Distrikt.
Prihod koji se prikupi kroz Novogodišnju humanitarnu nedelju studenata biće usmeren na pravljenje paketića ugroženim mališanima sa teritorije Čačka, ali i deci iz škole za osnovno i srednje obrazovanje „1. novembar“. Takođe, deo paketića biće poslat deci na Kosovu i Metohiji u okviru SKONUS-ove akcije „Zajedno za Kosmet“ u kojoj učestvuju svi Fakulteti sa teritorije Srbije.
Kako naši studenti i prijatelji ove akcije nisu ostali imuni na tužnu priču porodice Panić, odlučili smo da u holu Fakulteta tehničkih nauka u Čačku postavimo kutiju u koju će studenti moći da doniraju priloge za ovu tročlanu porodicu. Takođe, kutija će biti postavljena i na sva mesta gde će se održavati takmičenja, ali i u klubu Distrikt za vreme humanitarne studentske žurke. Sav prilog koji se skupi na ovaj način biće usmeren za kupovinu zimske garderobe i obuće ovoj porodici.

Takmičenje u PES-u održaće se u ponedeljak 23. decembra sa početom u 18:00 časova u igraonici Hogar, a broj za prijave je 0669103017.

Takmičenje u bilijaru održaće se u utorak 24. decembra u popodnevnim časovima u bilijaru klubu Libero, a broj za prijave je 0692016088.

Takmičenje u pikadu održaće se u utorak 24. decembra u popodnevnim časovima u pikado klubu Familija 032, a broj za prijave je 0640400906.

Centralni događaj ove Novogodišnje humanitarne nedelje je velika žurka u DistriktCaffe, koja je planirana za sredu 25. decembar od 22:00 časova.

Takmičenja i žurka nisu namenjeni samo studentima, već svim građanima Čačka koji žele da daju svoj doprinos. Ukoliko neko želi da se priključi akciji i donira paketić ili novčana sredstva, ali i da dobije više informacija o samoj akciji može kontaktirati predsednicu Studentskog parlamenta Fakulteta tehničkih nauka u Čačku Milicu Vlašković na broj telefona 0603273373.

Prijatelji Novogodišnje humanitarne akcije studenata:
– Fakultet tehničkih nauka u Čačku
-Distrikt Caffe
-Media portal
-Reflektor.rs
-igraonica Hogar
-pikado klub Familija 032
-bilijar klub Libero

23. – 25. decembara 2019. godine, Novogodišnja humanitarna akcija studenata

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here