U nedelju je održan 9.po redu „Unsu open“ u Leskovcu, domaćin je bio klub „Unsu“ na čelu sa trenerom Jelenom Stanojević.

Takmičenje je okupilo 130ak takmičara iz cele Srbije, koja su se međusobno nadmetala u karate disciplinama. Turnir je krasilo druženje i opuštenost.

Nemanjići, kao veliki prijatelj pomenutog kluba su sa zadovoljstvom uzeli učešće na ovom turniru, sa svojih 9 takmičara i sudijom Marijom Raičković, i osvojili su 12 medalja.

Pavle Tomljanović je osvojio srebro u katama,

Ilija Tomljanović, zlato u katama,

Sanja Dimić, zlato u borbama, bronza u katama,

Kaća Dimić, duplo srebrna u katama i borbama,

David Šijaković, srebro u kihon kumite-u i bronza u katama,

Aleksandar Živković, bronza u katama.

Nakon duže pauze u takmičenju, nastupila je i Marija Raičković, trener i predsednik kluba „Nemanja“, koja je sa svojim timskim drugaricama iz KK „Čačak“ Aleksandrom Ilić i Anom Brajović, poželela da baš na ovom turniru, nakon duže pauze ponovo budu tim, devojkes u osvojile zlatnu medalju.

Kao trener uz decu na turniru, bio je Branko Nikolić.

„Ovo nam je takmičenje bilo kruna na ovu godinu. Mogu reći slobodno, jako uspešnu, na svakom polju. Apsolutno ne postoji turnir da nismo imali osvajače medalja. Što je dokaz kvalitetnog rada. Dosta nove dece se priključilo da vežba sa nama, održali smo turnir, sklopili saradnju sa Blackbird školom stranih jezika i bili deo njihove letnje škole…Pa mnogo toga lepog je bilo i nadamo se da će naredna godina biti ista makar po nanizanim uspesima. Što se mene lično tiče, ono što je cilj, moj lični, jeste da klub živi, radi i da članovi budu zadovoljni, verujem da tako i jeste. Isto tako, cilj mi je i moralna obaveza, da kroz naše rezultate živi ONA koja je najzaslužnija, a to je trener Zorana. Svojim radom i radom mojih članova, živi“, kaže Marija i dodaje: „Hvala mojoj porodici, ocu posebno što smo uspešno realizovali put u Leskovac, kolegi Branku i svim mojim takmičarima. Takmičenje je bilo opuštajuće i uvek rado dođemo kod Jelene u goste. Generalno, hvala svima na podršci i za ovu godinu, nadam se da smo svima opravdali očekivanja“, završava Marija.

Nemanjići će ovu godinu završiti organizovanjem masembala u svom klubu, druženju i osmehu. A od 2020.kako kažu kreću još jače, sa nekim mogućim novitetima.

Klub je uvek otvoren za nove članove.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here