U utorak 30.jula naš grad će biti domaćin državnog finala karavana ’’City Games’’ za Srbiju. Ekipe pet gradova, pobednika kvalifikacionih takmičenja će se uz domaćina ekipu Čačka boriti za prvaka Srbije u ovoj izuzetno zanimljivoj i atraktivnoj sportsko rekreativnoj manifestaciji.

Podsećamo da je Čačak u prethodne dve godine bio domaćin kvalifikacionih takmičenja. Odlična organizacija, ali i sjajni uslovi su doprineli da organizator ove godine našem gradu poveri domaćinstvo finalnog takmičenja.

’’City Games’’ koje predstavljaju naslednika nekadašnjih Igara bez granica se baziraju na tradicionalnim disciplinama koje nude pregršt zabave i adrenalina za sve generacije. Takmičari će se u velikom olimpijskom bazenu odmeriti u 13 disciplina. Pobednička ekipa će steći pravo da predstavlja Srbiju na velikom Međunarodnom finalu za 2020.godinu koje će se održati u Sloveniji i na kome će učestvovati 16 ekipa iz cele Evrope.

S’obzirom da ova manifestacija zahteva ozbiljne pripreme, Sportski centar Mladost obaveštava da će u utorak 30.jula za posetioce biti otvoren samo mali bazen i to u vremenu od 8,30 do 18 časova. Početak državnog finala ’’City Games’’ za Srbiju je u 19,30 uz slobodan ulaz za sve gledaoce.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here