Kadeti FK BIP otputovali su na desetodnevne pripreme u Kosjerić. U okviru priprema za prolećni deo prvenstva u kadetskoj ligi Zapadne Srbije, jednu od faza, obaviće i u staroj bazi u Kosjeriću. Upravo to će biti prilika da se uz odličan rad i izvanredne uslove, iskoristi šansa i odigra što više kvalitetnih kontrolnih utakmica sa protivnicima odgovarajućeg uzrasta iz okoline.

Na spisku putnika za Kosjerić, koji će trenirati pod dirigentskom palicom trenera i kordinatora omladinske škole Milutina Marušića, nalazi se šesnaest igrača. Među putnicima nema trojice najboljih igrača iz jesenjeg dela prvenstva, Lazara Djokovića, Matije Malenovića i Petra Lučića, koji će u ovoj polusezoni nastupati za omladinski tim FK Bip-a, kao i dvojice povredjenih igrača, Sarković Vukašina i Jekić Luke.

Primarni cilj ekipe i u ovoj polusezoni su što bolji plasman u ligi u kojoj trenutno zauzimaju peto mesto i stvaranje igrača koji će biti spremni da u budućnosti postanu članovi seniorskog tima.

Povratak u Čačak planiran je za 16.februar, a do tada pored velikog broja treninga, kadeti će odigrati i kontrolne utakmice protiv odgovarajućih timova Radničkog, Sloge i Jedinstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here