Na Fakultetu tehničkih nauka održana je konferencija za novinare na kojoj je student prorektor Univerziteta u Kragujevcu Sandra Miljaković, inače student FTN najavila brojne aktivnosti koje će se realizovati u narednih mesec dana.

Prva u nizu aktivnosti je tribina na temu: “Zašto mladi odlaze?“ na kojoj će u ponedeljak, 25. februara od 19.30 u čačanskom Domu kulture govoriti prof. dr Danica Grujičić, što je na konferenciji najavio Radovan Novaković, predstavnik „Fondacije za mlade prof. dr Danica Grujičić“.

foto: FTN

U okviru studentskih aktivnosti, organizatori – studentski parlamenti Fakulteta tehničkih nauka u Čačku, Agronomskog fakulteta i Visoke škole tehničkih strukovnih studija najavili su kulturne, edukativne, sportske i humanitarne aktivnosti koje će biti usmerene na prikupljanje donacija namenjenih za pomoć pri obnovi Osnovne škole u Katrzi.

Cilj čačanskih studenata, kako je navela Sandra Miljaković je da studentski život i vannastavne aktivnosti budu što sadržajnije, da se razvija timski duh i društvena odgovornost kod mladih druženjem, izražavanjem kreativnosti, saradnjom i uzajamnom pomoći.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here